Offertes vergelijken voor houten kozijnen, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen | Kozijn offertes vergelijken | Kozijnplannen.nl

WIJ HEBBEN AL 12.500+ CONSUMENTEN HELPEN BESPAREN

Over Kozijnplannen.nl

U bent op zoek naar onderhoudsvrije en enerziezuinige kozijnen voor vervanging of nieuwbouw? Of u nu voor houten, aluminium of kunststof kozijnen kiest, Kozijnplannen.nl zoekt voor u één of meerdere kozijn leveranciers bij u in de regio die u geheel vrijblijvend offertes voor uw nieuwe kozijnen opsturen.

Kozijnplannen.nl is onderdeel van Profitleads. Profitleads helpt de consument met het vinden en het vergelijken o.a. nieuwe kozijnen bij u in de regio.

  • “Wij zijn door vrienden gewezen op Kozijnplannen.nl voor het vergelijken van kozijn offertes. Wij hebben door kozijn offertes te vergelijken op Kozijnplannen.nl een leuk bedrag weten te besparen. Bedankt voor deze goede dienst!”
    J.H. Verhoek, Groningen

  • “Onze kozijnen vielen van ellende uit elkaar, er moesten nieuwe kozijnen komen. Wij proberen in deze tijd op alles te besparen, zo ook op de nieuwe kozijnen. Dankzij Kozijnplannen.nl hebben wij € 3.600,- op onze huidige kozijn offerte weten te besparen.”
    J. van Leeuwen, Amsterdam

  • “Wij hebben eerst kozijn-offertes vergeleken via een andere kozijn offertes website en hebben problemen gehad met de aanbetaling. Dankzij Kozijnplannen.nl zijn wij in contact gekomen met een bedrijf dat zeer goed werk heeft geleverd tegen een goede prijs en waar de mogelijkheid werd geboden om veilig aan te betalen.”
    Fam. Rijerkerk, Dokkum

Voor bedrijven

Wij helpen uw bedrijf met potentiële klanten in contact en laten daarmee uw omzet groeien. In het verleden zagen wij steeds meer offertebedrijven opduiken. Vaak zitten de klanten van deze offertebedrijven vast aan langlopende contracten en hoge kosten. Profitleads is een geheel nieuwe weg ingeslagen; bij Profitleads hebt u inzage in de offerte-aanvragen en pas wanneer u besluit een offerte-aanvraag aan te schaffen, verstuurt Profitleads de contactgegevens naar u op. Bij Profitleads weet u dus altijd waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan! Wij staan garant voor alleen bruikbare offerte-aanvragen, door uzelf geselecteerd en dat zien we terug in de groei van ons bedrijf. Sinds 2011 hebben wij 12.500+ consumenten geholpen met het vinden van de juiste specialist voor het uitvoeren van hun klus in en om het huis.